Az első fürdőszoba berendezési webáruház, aki nálad tervezi meg álmaid fürdőszobáját,
...hogy ki se kelljen mozdulnod otthonról!
Jelentkezek én is!

WebáruházKereső


Keresett fürdőszoba cikk neve:

Fürdőszoba Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó fürdőszoba cikk keresés:

kolo nova pro, hidegvizes faliszele, sfera, geberit fürdokád szi, kád lefolyó elzáró, vegas muszaki ozd, bűzelzáró golyó, vízzáró szegély kád, tubadzin tubadzin ku, bwt vízlágyító eladó

Szaniter márkák


Fürdőszoba gyártók

Címkék 

 

 

Fürdőszoba blog

Kis fürdőszoba- nagy kreativitás: a 3 legjobb kreatív faliszekrény-ötlet kicsi fürdőszobádba

Kicsi fürdőszobád van, ahol kihívást jelent az, hogy hova pakold a rengeteg piperédet és egyéb fürdőszobai kiegészítődet? Ha igen, akkor választd azt a területet, amit a legkevésbé használunk a fürdőszobában: a falakat!

Csak azért, mert kicsi a fürdőszobád, még nem kell megválnod minden piperecikkedtől.

Az az igazság, hogy még egy kis fürdőszoba is nagy lehet pakolófelület tekintetében – egy kis kreativitással.

Kicsi fürdőszobád van, ahol kihívást jelent az, hogy hova pakold a rengeteg piperédet és egyéb fürdőszobai kiegészítődet? Ha igen, akkor választd azt a területet, amit a legkevésbé használunk a fürdőszobában: a falakat!

Akár hiszed, akár nem, manapság rengeteg innovatív fali tárolási ötlet áll rendelkezésedre, amelyek segítségével a fürdőszoba falait intelligens tárolóvá alakíthatod!

Nézzünk is három nagyszerű fürdőszobai fali szekrény ötletet, amelyek kis helyen is növelhetik a tárolóhelyiséget!

Gyógyszeres szekrények

A falba épített gyógyszeres szekrény tárolóhelyet biztosít anélkül, hogy a kicsi fürdőszobádból helyet venne el!

Ráadásul, mivel közvetlenül a mosdókagyló fölött van, könnyen hozzáférhető helyen tudod tárolni például a fogkrémet, a fogselymet, a szappant és egyéb, a mosdónál használt eszközöket. Egyszerűen nyisd ki a tükröt, és fogdmeg, amire szükséged van!

Ha már van gyógyszeres szekrényed, néhány intelligens tárolóeszközzel még jobban kihasználhatod. Például szerelj fel egy mágneses jegyzettáblát a szekrény ajtajának hátuljára, amelyen fémtárgyakat, például tűket, körömollót stb. tárolhatsz, vagy szerezz be néhány mágneses dobozt, amiben más piperecikkek is elférnek.

Falra szerelhető pipereszekrény

A falra rögzített mosdó kiváló megoldás lehet kis fürdőszobákban, mivel a padló helyett a falra rögzíthetők. Sokat segít optikailag egy kis helyiségben, ha a teljes padló felületet szabadon hagyjuk. Ezért a falra szerelhető mosdókagylóval akár sokkal nagyobbnak is érzékelheted a kicsi alapterületű fürdőszobádat. A hagyományos mosdókagylókhoz hasonlóan, a falra szerelt mosdókhoz is lehet kapni szintén falra szerelhető szekrényt, ami praktikus tárolófelület – akár a WC papírnak vagy tisztítószereknek. Ezek a szekrények elsősorban azt a funkciót látják el, hogy a vízvezeték- szerelvényeket eltakarják, esztétikus formában, de miért ne használhatnánk ki pakolófelületnek?

Egyéb falra szerelhető szekrények

A fent felsorolt ​​faliszekrény-ötletek mellett számos más típusú falra szerelhető szekrény és tárolási megoldás létezik – a kosárpolcoktól a WC feletti úszópolcokig. Felakaszthatsz egy törölközőtartót a zuhanyajtóra, hogy a törölközők helyveszteség nélkül hozzáférhetők legyenek. Felszerelhetsz polcokat, tárolóegységet vagy akár egy keskeny párkányt is, ahol elhelyezheted a fürdőszobában használatos cikkeidet, például törlőkendőket, krémet stb. Válogass a lehetőségek közül, hogy megtudd, mi a legmegfelelőbb a fürdőszobádba!

Amint azt a fenti ötletek mutatják, sokféleképpen megoldhatod a fürdőszobai tárolást, még kis helyeken is. Készen állsz arra, hogy új szekrényekkel vagy egyéb berendezési tárgyakkal bővítsd fürdőszobádat?

Nézz körül weboldalunkon, mert számos praktikus tárolószekrény és egyéb fürdőszobai kiegészítő közül válogathatsz nálunk!


Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2022-05-10 10:38:49

Cimkék: fürdőszoba, felújítás, ,

Panel fürdőszoba – kis lakás, nagy kihívás

Hála a mai építészeti és belsőépítészeti technológiáknak, és a gyártók innovatív termékfejlesztéseinek egy kis panelban is igazán egyedi fürdőszobát alakíthatunk ki.

A hazai lakosság nagy része panellakásban él, így a panellakás-tulajdonosok száma még ma is számottevő. Valójában érthető, hiszen a kellemes, parkos lakókörnyezet, az üzletek, és az infrastruktúra közelsége mindenképp kényelmes megoldás. A szép, és kényelmes otthonról azonban még akkor sem kell lemondanunk, ha egy aprócska panelban élünk.

Hála a mai építészeti és belsőépítészeti technológiáknak, és a gyártók innovatív termékfejlesztéseinek egy kis panelban is igazán egyedi fürdőszobát alakíthatunk ki.

Ehhez nem árt némi leleményesség, pár apró trükk, most ezeket szedtük össze, hogy segítségedre legyenek, ha te is panellakó vagy és kis helyre szeretnél jó megoldásokat találni.

  1. színek

Míg a sötét árnyalatok és a nagy minták optikailag csökkentik, szűkítik a teret, addig a falakra kiváló választás bármely világos szín és/vagy apró mintás csempe burkolat, hiszen ez utóbbi optikailag tágítja a teret.

Akár a fehér- vagy árnyalatai – és egyéb világos színek mindenképpen a fürdőszobára jellemző tisztaságot sugallják.

Ha esetleg nincs a fürdőn természetes fényforrás, mindenképpen érdemes minél több mesterségessel pótolni.

+TIPP: Miután a kis terek kevesebb burkolólapot igényelnek, így ebben az esetben megvan annak a lehetősége, hogy a kicsit magasabb minőségű és ezzel egyenesen arányosan drágább csempék közül is válogathatunk, hiszen mennyiségre nincs olyan sokra szükségünk, mint egy normál méretű fürdőszoba esetében.

  1. optikai tuning

Nem csak a színekkel és a mintákkal lehet „játszani”, ha optikailag tágítani szeretnénk a teret, hanem akár tükrökkel trükközve. Minél többet, vagy minél nagyobb felületen elhelyezve még inkább kinyithatjuk általuk a teret.

  1. dekoráció

Válassz olyan növényeket, amelyek bírják a meleg, párás környezetet, nincs extrém fényigényük és felakaszthatók vagy lelógathatók a falról!

  1. gondolkodjunk kicsiben

Panel fürdőszoba felújítás során érdemes a helyiségbe mindenből a kisebb dolgokat választani: kicsi kézmosó, kisméretű kád, keskenyebb szekrény, keskeny mosógép – így nagy valószínűséggel mindennek megtaláljuk majd a helyét…

  1. kád vagy zuhanykabin

Ha nem ragaszkodsz a kádban fürdéshez, cseréld le azt zuhanykabinra! A zuhanyzó - különösen néhány negyedköríves verzió - kevesebb helyet foglal, ráadásul a spa élménytől sem fosztod meg magad a beszerelhető hidromasszázs paneleknek köszönhetően. Persze lehet, hogy mégis a kádat választod, de azt is felszerelheted kádparavánnal, így megmaradhat a zuhanyzás élménye is! Érdemes áttetsző kádparavánt választani, ami optikailag nem szűkíti a teret.

 

  1. praktikus tárolás

Tárolás szempontjából érdemes végiggondolni az egyedi igényeinket, hogy esetlegesen magas, álló szekrényre, vagy inkább a mindent elnyelő mély fiókokra lenne szükségünk? Mindenestre elsődlegesen a praktikumot tartsuk szem előtt. Alkalmazhatunk nyitott polcokat, vagy rejtett tárolókat, ezt már abszolút az egyedi igények határozzák meg.


Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2022-04-04 12:56:56

Cimkék: fürdőszoba, felújítás, átalakítás, burkol, szerel

Fürdőszoba felújítás…na, de hogy kezdjem? I. rész

A fürdőszoba felújításról vagy a tiszta, csili-vili, új felületek vagy pedig egy félkész katasztrófa jut eszünkbe. Mind a két verzió igaz lehet. Ez kizárólag rajtunk múlik, vagyis a tervezésen, szervezésen.

A fürdőszoba felújításról vagy a tiszta, csili-vili, új felületek vagy pedig egy félkész katasztrófa jut eszünkbe. Mind a két verzió igaz lehet. Ez kizárólag rajtunk múlik, vagyis a tervezésen, szervezésen.

Na, de hogyan?

A katasztrófák elkerülésének legjobb módja mindenesetre az, ha alaposan átgondolod mit is szeretnél valójában, mielőtt meggondolatlanul nekiesel és felszeded a padlót, vagy levered a csempét.

Ha végig veszed, és előre felteszel magadnak néhány kulcsfontosságú tervezési kérdést, az segíthet meghatározni, hogy mekkora idő, munka és pénz ráfordításra van szükség. Így nagyságrendileg tudni fogod, mire számíthatsz, mielőtt elkezded.

 

Határozd meg a fürdőszoba átalakítás mértékét!

Az első megfontolandó kérdés többé-kevésbé az összkép; vagyis mekkora projekt az elképzelés? A fürdőszobai átalakítások három - négy alapvető szintre csoportosíthatók. Miután kitaláltad, hogy mit szeretnél átalakítani, vedd sorra a kivitelezés ütemtervét, és döntsd el, hogy hogy akarod megvalósítani!

…és, hogy milyen típusú lehet az átalakítás? Nyilván ennek számos verziója létezék, de csoportosítsuk be a legfőbb szempontok szerintieket:

Felületi változtatások: Ennél a verziónál valószínűleg meg vagy elégedve a fürdőszoba elrendezésével, méretével, a felületekkel (a falak, a mennyezet a padló és a burkolat is jó állapotban van). A felületszintű fürdőszoba-átalakítás mantrája: "takarni, nem cserélni". Teljesen rendben van, ha csak a felületi szinten szeretnénk változtatásokat kieszközölni – nem feltétlen mindig az a legideálisabb megoldás, ha egyből mindent bontunk.

Csupaszítsd le és cseréld ki: az ilyen szintű átalakítás során a régi fürdőszobád mintájára meghagyod a szerelvények elhelyezkedését és az egész eredeti fürdőszoba elrendezését. Viszont nagyjából a falakig lecsupaszítod, vagyis a vízvezeték- szerelvényeket, mosdót, padlót, esetleg még a világítást is cseréled.

Módosítsd az elrendezést: Ez a szint sokkal többet jelenthet, mint egy átalakítás vagy akár egy lámpatest csere, mert olyan mozdítható elemek cseréjét is jelenti, mint a kád/zuhany, a WC vagy a mosdó. Az elrendezési változtatások általában a vezetékek módosítását és a készülék teljes cseréjét is magukban foglalják.

Cseréld le a fürdőszobád: Ez már a legnagyobb léptékű átalakítások közé sorolható, mert jóval túlmutat a „lecsupaszításon”, vagy akár a helyiség „kibelezésén”, vagy a berendezések áthelyezésén. Itt már szerkezeti változtatásokról beszélhetünk, mint például a falak áthelyezéséről, vagy akár lebontásáról lehet szó vagy a mennyezet, tető bontásáról, átalakításáról. Ilyen esetekben általában a fürdőszoba bővítéséről van szó.

 

Mennyibe fog ez kerülni?

A fürdőszoba átalakítás költségei nagyon eltérőek, de mindig zsebbe nyúlósak, az tény. A felületek és tartozékok egyszerű átalakítása könnyen több százezer forintba kerülhetnek, míg egy tipikus középszintű átalakítás teljes szerelvénycserével fél millió és másfél millió forint közötti is lehet. A kiterjedt felújítások akár több milliós nagyságrendűek. Persze az árak soktényezősök. Mekkora fürdőszobáról van szó és milyen szerelvényekkel, burkolattal szaniteráruval, stb… dolgozunk?

 

Annak ellenére, hogy a legtöbb fürdőszoba kicsi, a magas költségek az esetlegesen felmerülő szakmunkából (pl. vízvezeték- és villanyszerelés) és a költséges elemekből (beépítések, szekrények stb.) származnak.

Csináld magad, vagy bízd inkább szakemberre?

Ezen a ponton alaposan át kell tekintened a terveidet, és el kell döntened, hogy saját magad akarod-e megcsinálni, vagy szakemberre bízod.

Ha kizárólag csak „felületi átalakításokkal” szeretnél változtatni, azt azért a legtöbb esetben magad is át tudod alakítani. Persze nem minden feladat egyforma nehézségű, mert míg például egy új WC felszerelése egyszerű lehet, addig mondjuk egy új, beépített zuhany kivitelezését jobb, ha szakemberre bízod!

Ezért fontos, hogy minden esetben mérlegeld, hogy mi az, amit magad is meg tudsz csinálni és mi az, amit feltétlen szakemberrel kell, hogy kiviteleztess!


Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2022-03-03 12:56:59

Cimkék: fürdőszoba, felújítás

 

 

Hozzászólások


17:48: T.Cím! Tudok-e vásárolni Önöknél online 15x20-as matt fehér ...

08:56: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Mekkora az ajtó belépési ...
Sanimix Zuhanykabin ajtó állítható szélesség 76-90 cm között 185 cm magas Zuhanyajtók, zuhanyfalak
16:35: Tisztelt Fürdőszoba Pláza! Szeretném megkérdezni, hogy 208x208 cm-es jakuzzira van-e ...
Wellis Thermotető 5-6 szem Thermotetők, takarók
17:32: Érdekel ez az 40.000.- ft kád mi az alap kiegészítő alkatrés ami benne van ebben az árba? Mennyiért ...
Sanimix Akril egyenes fürdőkád 170x70 cm egyenes kád
10:46: Tisztelt Cím! Érdeklődésem utn a kívnt terméket Wellis Sierra kd meg is rendeltem augusztus ...
Fürdőszoba Plaza - Kapcsolat
09:09: Érdeklődni szeretnék,hogy a kedvezményes (299.000ft) Wellis Sierra kd van e még készleten? Ha ...
Fürdőszoba Plaza - Kapcsolat

Kérdezőfal


Fürdőszoba ElejéreFürdőszoba VisszaFürdőszoba KövetkezőFürdőszoba Végére

Üdvözlöm.TTW80S zuhanykabin összeszereléséről van-e videó? Hol nézhetem meg?
jó estét kívánok nekünk 180*80 fürdő kádunk van mi kádat,fürdőkád ajtóval szeretnék megvalósítani ezt a projektet az ajánlatokat a nuznek55freemailcímre várjuk ára ajánlat a 8360 Keszthely hévízi utca 44
Jó reggelt! Egy telefonos elérhetőséget szeretnék kérni! Üdvözlettel: Telek Vanda
Tisztelt Szaniter Plusz Kft.!

Ezúton érdeklődöm, hogy az alábbi termékek rendelhetőek Önöknél:

1. háromoldalú zuhanykabin 90x90 cm tolóajtós
2. háromoldalú zuhanykabin 100x80cm tolóajtós

Amennyiben igen, kérném a vételi árát megküldeni szíveskedjenek.

Üdvözlettel:
Tóth Zsolt
Kedves Fürdőszobapláza!

Álló, négyszögletes formájú, hátsó(vagy VARIO) kifolyású, rejtett rögzítésű, fekete színű WC csészét keresek. Sajnos eddigi keresésem nem hozott eredményt, mert vagy fali szerelésű, vagy nem fekete kerámiákat találtam. Remélem tudnak ajánlani a számomra megfelelő terméket!
Segítőkészségüket előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Saurelm

Zalakerámia 20x30-as ZBR314 és ZBR313 csempét keresek. Ha tud valaki segíteni kérem írjon. Sürgős lenne egy mozgáskorlátozott fürdőjének átalakításához, hogy ne az egész fürdőszobát kelljen átcsempézni.
Üdv.-. Vígh Imre
Üdvözlöm. Érdeklődnék, hogy létezik-e manhattan szürke fürdőkád? Köszönöm
Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni, hogy 85x85-ös íves zuhanykabin kapható-e Önöknél?
Somogyi Rózsa
Kedves Dávid! Nincs a zuhanykabinunkban polc. De nagyon jó lenne. A webshopban láttam polcot. Hogy kell felszerelni? Ki kell lyukasztani az üveget?
FÜRDŐSZOBA plaza 13:03: Tisztelt érdeklődő! Forgalmazunk külön belépőajtóval rendelkező fürdőkádakat, kérem az alábbi telefonszámon érdeklődjön: 06-70-416-22-77.
Üdvözlettel: Szűcs György, Fürdőszobapláza.
Fürdőszoba ElejéreFürdőszoba VisszaFürdőszoba KövetkezőFürdőszoba Végére


Fürdőszoba Blog


Kis fürdőszoba- nagy kreativitás: a 3 legjobb kreatív faliszekrény-ötlet kicsi fürdőszobádba
Kicsi fürdőszobád van, ahol kihívást jelent az, hogy hova pakold a rengeteg piperédet és egyéb fürdőszobai kiegészítődet? Ha igen, akkor választd azt a területet, amit a legkevésbé használunk a fürdőszobában: a falakat!

Panel fürdőszoba – kis lakás, nagy kihívás
Hála a mai építészeti és belsőépítészeti technológiáknak, és a gyártók innovatív termékfejlesztéseinek egy kis panelban is igazán egyedi fürdőszobát alakíthatunk ki.

Fürdőszoba felújítás…na, de hogy kezdjem? I. rész
A fürdőszoba felújításról vagy a tiszta, csili-vili, új felületek vagy pedig egy félkész katasztrófa jut eszünkbe. Mind a két verzió igaz lehet. Ez kizárólag rajtunk múlik, vagyis a tervezésen, szervezésen.

Vajon az én fürdőszobámba épül be 15.000 forint?
Badár Sanyi Téged is hozzásegíthet egy 15.000 forintos fürdőszoba vásárlási utalványhoz… Hogyan? Kattints…

Új Infraszaunák a Fürdőszoba Plaza-ban

Új fürdőszoba bemutatótermi jakuzzik!

Kültéri jakuzzik 399.900,- Ft-tól


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fürdőszoba plaza
Cégnév: Fürdőszobakereskedő KFT.
Mobiltelefon: -
Székhely: 2132 Göd, Pesti út 157.
Adószám: 13836690-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-110389
E-mail cím: info@furdoszobaplaza.hu

Előre leadott rendelések személyes átvétele előre egyeztetett időpontban a Fürdőszoba webáruház telephelyén: 2132 Göd, Pesti út 157

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi számon elérhető: -, vagy az info@furdoszobaplaza.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.
Leveledre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk..

Fürdőszoba felszerelés viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
Fürdőszoba plaza Fürdőszoba plaza google+

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fürdőszoba plaza - fürdőszoba webáruház