Az első fürdőszoba berendezési webáruház, aki nálad tervezi meg álmaid fürdőszobáját,
...hogy ki se kelljen mozdulnod otthonról!
Jelentkezek én is!

WebáruházKereső


Keresett fürdőszoba cikk neve:

Fürdőszoba Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó fürdőszoba cikk keresés:

zuhanykabin 60x60, m-acryl delfin kapas, fenékmosó wc, nyílóajtó, vital zuhanykabin sz, flexibilis cső, zuhanykabin hátfal, vízzáró szegély kád, vízterelő, esztergom

Szaniter márkák


Fürdőszoba gyártók

Címkék 

 

 

Fürdőszoba blog

Kis fürdőszoba- nagy kreativitás: a 3 legjobb kreatív faliszekrény-ötlet kicsi fürdőszobádba

Kicsi fürdőszobád van, ahol kihívást jelent az, hogy hova pakold a rengeteg piperédet és egyéb fürdőszobai kiegészítődet? Ha igen, akkor választd azt a területet, amit a legkevésbé használunk a fürdőszobában: a falakat!

Csak azért, mert kicsi a fürdőszobád, még nem kell megválnod minden piperecikkedtől.

Az az igazság, hogy még egy kis fürdőszoba is nagy lehet pakolófelület tekintetében – egy kis kreativitással.

Kicsi fürdőszobád van, ahol kihívást jelent az, hogy hova pakold a rengeteg piperédet és egyéb fürdőszobai kiegészítődet? Ha igen, akkor választd azt a területet, amit a legkevésbé használunk a fürdőszobában: a falakat!

Akár hiszed, akár nem, manapság rengeteg innovatív fali tárolási ötlet áll rendelkezésedre, amelyek segítségével a fürdőszoba falait intelligens tárolóvá alakíthatod!

Nézzünk is három nagyszerű fürdőszobai fali szekrény ötletet, amelyek kis helyen is növelhetik a tárolóhelyiséget!

Gyógyszeres szekrények

A falba épített gyógyszeres szekrény tárolóhelyet biztosít anélkül, hogy a kicsi fürdőszobádból helyet venne el!

Ráadásul, mivel közvetlenül a mosdókagyló fölött van, könnyen hozzáférhető helyen tudod tárolni például a fogkrémet, a fogselymet, a szappant és egyéb, a mosdónál használt eszközöket. Egyszerűen nyisd ki a tükröt, és fogdmeg, amire szükséged van!

Ha már van gyógyszeres szekrényed, néhány intelligens tárolóeszközzel még jobban kihasználhatod. Például szerelj fel egy mágneses jegyzettáblát a szekrény ajtajának hátuljára, amelyen fémtárgyakat, például tűket, körömollót stb. tárolhatsz, vagy szerezz be néhány mágneses dobozt, amiben más piperecikkek is elférnek.

Falra szerelhető pipereszekrény

A falra rögzített mosdó kiváló megoldás lehet kis fürdőszobákban, mivel a padló helyett a falra rögzíthetők. Sokat segít optikailag egy kis helyiségben, ha a teljes padló felületet szabadon hagyjuk. Ezért a falra szerelhető mosdókagylóval akár sokkal nagyobbnak is érzékelheted a kicsi alapterületű fürdőszobádat. A hagyományos mosdókagylókhoz hasonlóan, a falra szerelt mosdókhoz is lehet kapni szintén falra szerelhető szekrényt, ami praktikus tárolófelület – akár a WC papírnak vagy tisztítószereknek. Ezek a szekrények elsősorban azt a funkciót látják el, hogy a vízvezeték- szerelvényeket eltakarják, esztétikus formában, de miért ne használhatnánk ki pakolófelületnek?

Egyéb falra szerelhető szekrények

A fent felsorolt ​​faliszekrény-ötletek mellett számos más típusú falra szerelhető szekrény és tárolási megoldás létezik – a kosárpolcoktól a WC feletti úszópolcokig. Felakaszthatsz egy törölközőtartót a zuhanyajtóra, hogy a törölközők helyveszteség nélkül hozzáférhetők legyenek. Felszerelhetsz polcokat, tárolóegységet vagy akár egy keskeny párkányt is, ahol elhelyezheted a fürdőszobában használatos cikkeidet, például törlőkendőket, krémet stb. Válogass a lehetőségek közül, hogy megtudd, mi a legmegfelelőbb a fürdőszobádba!

Amint azt a fenti ötletek mutatják, sokféleképpen megoldhatod a fürdőszobai tárolást, még kis helyeken is. Készen állsz arra, hogy új szekrényekkel vagy egyéb berendezési tárgyakkal bővítsd fürdőszobádat?

Nézz körül weboldalunkon, mert számos praktikus tárolószekrény és egyéb fürdőszobai kiegészítő közül válogathatsz nálunk!


Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2022-05-10 10:38:49

Cimkék: fürdőszoba, felújítás, ,

Panel fürdőszoba – kis lakás, nagy kihívás

Hála a mai építészeti és belsőépítészeti technológiáknak, és a gyártók innovatív termékfejlesztéseinek egy kis panelban is igazán egyedi fürdőszobát alakíthatunk ki.

A hazai lakosság nagy része panellakásban él, így a panellakás-tulajdonosok száma még ma is számottevő. Valójában érthető, hiszen a kellemes, parkos lakókörnyezet, az üzletek, és az infrastruktúra közelsége mindenképp kényelmes megoldás. A szép, és kényelmes otthonról azonban még akkor sem kell lemondanunk, ha egy aprócska panelban élünk.

Hála a mai építészeti és belsőépítészeti technológiáknak, és a gyártók innovatív termékfejlesztéseinek egy kis panelban is igazán egyedi fürdőszobát alakíthatunk ki.

Ehhez nem árt némi leleményesség, pár apró trükk, most ezeket szedtük össze, hogy segítségedre legyenek, ha te is panellakó vagy és kis helyre szeretnél jó megoldásokat találni.

  1. színek

Míg a sötét árnyalatok és a nagy minták optikailag csökkentik, szűkítik a teret, addig a falakra kiváló választás bármely világos szín és/vagy apró mintás csempe burkolat, hiszen ez utóbbi optikailag tágítja a teret.

Akár a fehér- vagy árnyalatai – és egyéb világos színek mindenképpen a fürdőszobára jellemző tisztaságot sugallják.

Ha esetleg nincs a fürdőn természetes fényforrás, mindenképpen érdemes minél több mesterségessel pótolni.

+TIPP: Miután a kis terek kevesebb burkolólapot igényelnek, így ebben az esetben megvan annak a lehetősége, hogy a kicsit magasabb minőségű és ezzel egyenesen arányosan drágább csempék közül is válogathatunk, hiszen mennyiségre nincs olyan sokra szükségünk, mint egy normál méretű fürdőszoba esetében.

  1. optikai tuning

Nem csak a színekkel és a mintákkal lehet „játszani”, ha optikailag tágítani szeretnénk a teret, hanem akár tükrökkel trükközve. Minél többet, vagy minél nagyobb felületen elhelyezve még inkább kinyithatjuk általuk a teret.

  1. dekoráció

Válassz olyan növényeket, amelyek bírják a meleg, párás környezetet, nincs extrém fényigényük és felakaszthatók vagy lelógathatók a falról!

  1. gondolkodjunk kicsiben

Panel fürdőszoba felújítás során érdemes a helyiségbe mindenből a kisebb dolgokat választani: kicsi kézmosó, kisméretű kád, keskenyebb szekrény, keskeny mosógép – így nagy valószínűséggel mindennek megtaláljuk majd a helyét…

  1. kád vagy zuhanykabin

Ha nem ragaszkodsz a kádban fürdéshez, cseréld le azt zuhanykabinra! A zuhanyzó - különösen néhány negyedköríves verzió - kevesebb helyet foglal, ráadásul a spa élménytől sem fosztod meg magad a beszerelhető hidromasszázs paneleknek köszönhetően. Persze lehet, hogy mégis a kádat választod, de azt is felszerelheted kádparavánnal, így megmaradhat a zuhanyzás élménye is! Érdemes áttetsző kádparavánt választani, ami optikailag nem szűkíti a teret.

 

  1. praktikus tárolás

Tárolás szempontjából érdemes végiggondolni az egyedi igényeinket, hogy esetlegesen magas, álló szekrényre, vagy inkább a mindent elnyelő mély fiókokra lenne szükségünk? Mindenestre elsődlegesen a praktikumot tartsuk szem előtt. Alkalmazhatunk nyitott polcokat, vagy rejtett tárolókat, ezt már abszolút az egyedi igények határozzák meg.


Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2022-04-04 12:56:56

Cimkék: fürdőszoba, felújítás, átalakítás, burkol, szerel

Fürdőszoba felújítás…na, de hogy kezdjem? I. rész

A fürdőszoba felújításról vagy a tiszta, csili-vili, új felületek vagy pedig egy félkész katasztrófa jut eszünkbe. Mind a két verzió igaz lehet. Ez kizárólag rajtunk múlik, vagyis a tervezésen, szervezésen.

A fürdőszoba felújításról vagy a tiszta, csili-vili, új felületek vagy pedig egy félkész katasztrófa jut eszünkbe. Mind a két verzió igaz lehet. Ez kizárólag rajtunk múlik, vagyis a tervezésen, szervezésen.

Na, de hogyan?

A katasztrófák elkerülésének legjobb módja mindenesetre az, ha alaposan átgondolod mit is szeretnél valójában, mielőtt meggondolatlanul nekiesel és felszeded a padlót, vagy levered a csempét.

Ha végig veszed, és előre felteszel magadnak néhány kulcsfontosságú tervezési kérdést, az segíthet meghatározni, hogy mekkora idő, munka és pénz ráfordításra van szükség. Így nagyságrendileg tudni fogod, mire számíthatsz, mielőtt elkezded.

 

Határozd meg a fürdőszoba átalakítás mértékét!

Az első megfontolandó kérdés többé-kevésbé az összkép; vagyis mekkora projekt az elképzelés? A fürdőszobai átalakítások három - négy alapvető szintre csoportosíthatók. Miután kitaláltad, hogy mit szeretnél átalakítani, vedd sorra a kivitelezés ütemtervét, és döntsd el, hogy hogy akarod megvalósítani!

…és, hogy milyen típusú lehet az átalakítás? Nyilván ennek számos verziója létezék, de csoportosítsuk be a legfőbb szempontok szerintieket:

Felületi változtatások: Ennél a verziónál valószínűleg meg vagy elégedve a fürdőszoba elrendezésével, méretével, a felületekkel (a falak, a mennyezet a padló és a burkolat is jó állapotban van). A felületszintű fürdőszoba-átalakítás mantrája: "takarni, nem cserélni". Teljesen rendben van, ha csak a felületi szinten szeretnénk változtatásokat kieszközölni – nem feltétlen mindig az a legideálisabb megoldás, ha egyből mindent bontunk.

Csupaszítsd le és cseréld ki: az ilyen szintű átalakítás során a régi fürdőszobád mintájára meghagyod a szerelvények elhelyezkedését és az egész eredeti fürdőszoba elrendezését. Viszont nagyjából a falakig lecsupaszítod, vagyis a vízvezeték- szerelvényeket, mosdót, padlót, esetleg még a világítást is cseréled.

Módosítsd az elrendezést: Ez a szint sokkal többet jelenthet, mint egy átalakítás vagy akár egy lámpatest csere, mert olyan mozdítható elemek cseréjét is jelenti, mint a kád/zuhany, a WC vagy a mosdó. Az elrendezési változtatások általában a vezetékek módosítását és a készülék teljes cseréjét is magukban foglalják.

Cseréld le a fürdőszobád: Ez már a legnagyobb léptékű átalakítások közé sorolható, mert jóval túlmutat a „lecsupaszításon”, vagy akár a helyiség „kibelezésén”, vagy a berendezések áthelyezésén. Itt már szerkezeti változtatásokról beszélhetünk, mint például a falak áthelyezéséről, vagy akár lebontásáról lehet szó vagy a mennyezet, tető bontásáról, átalakításáról. Ilyen esetekben általában a fürdőszoba bővítéséről van szó.

 

Mennyibe fog ez kerülni?

A fürdőszoba átalakítás költségei nagyon eltérőek, de mindig zsebbe nyúlósak, az tény. A felületek és tartozékok egyszerű átalakítása könnyen több százezer forintba kerülhetnek, míg egy tipikus középszintű átalakítás teljes szerelvénycserével fél millió és másfél millió forint közötti is lehet. A kiterjedt felújítások akár több milliós nagyságrendűek. Persze az árak soktényezősök. Mekkora fürdőszobáról van szó és milyen szerelvényekkel, burkolattal szaniteráruval, stb… dolgozunk?

 

Annak ellenére, hogy a legtöbb fürdőszoba kicsi, a magas költségek az esetlegesen felmerülő szakmunkából (pl. vízvezeték- és villanyszerelés) és a költséges elemekből (beépítések, szekrények stb.) származnak.

Csináld magad, vagy bízd inkább szakemberre?

Ezen a ponton alaposan át kell tekintened a terveidet, és el kell döntened, hogy saját magad akarod-e megcsinálni, vagy szakemberre bízod.

Ha kizárólag csak „felületi átalakításokkal” szeretnél változtatni, azt azért a legtöbb esetben magad is át tudod alakítani. Persze nem minden feladat egyforma nehézségű, mert míg például egy új WC felszerelése egyszerű lehet, addig mondjuk egy új, beépített zuhany kivitelezését jobb, ha szakemberre bízod!

Ezért fontos, hogy minden esetben mérlegeld, hogy mi az, amit magad is meg tudsz csinálni és mi az, amit feltétlen szakemberrel kell, hogy kiviteleztess!


Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2022-03-03 12:56:59

Cimkék: fürdőszoba, felújítás

Vajon az én fürdőszobámba épül be 15.000 forint?

Badár Sanyi Téged is hozzásegíthet egy 15.000 forintos fürdőszoba vásárlási utalványhoz… Hogyan? Kattints…

Tiéd lehet a 15.000 forintos fürdőszoba vásárlási utalvány, ha

ezt a három egyszerű lépést megcsinálod...

 

1. lájkolod a lenti videót (persze csak ha teszik)

2. kattintasz a videó jobb felső sarkában a megosztásra és kidobod a facebook-ra

3. május másodikán megnézed a Badár Fészken, hogy Te nyertél-e

 

Látod? Ennyire egyszerű az egész!

 

 

Nos? Neked is tetszik?

 
 

 

 

Kész is vagy?

Már nem is maradt más dolgod, csak annyi, hogy látogass el május másodikán a Badár Fészekre: http://www.facebook.com/badarfeszek

Amennyiben Te nyertél, meg fogod találni hogyan veheted át a nyereményedet.

(Ha lájkolod a Badár Fészket, akkor az üzenőfaladon is látni fogod ki lett a nyerő.)


Írta: - 2013-03-21 11:25:43

Új Infraszaunák a Fürdőszoba Plaza-ban

Néhány érv szaunáink mellett: Design Például az új wellis számára tervezett 2012-es szauna design-ok Alessandro Caperra olasz tervezőmérnök keze nyomát viselik.
 
Így olyan egyedi megjelenést biztosítunk a szaunáiknak, melyek minden környezetben megállják a helyüket, legyen az egy modern wellness helyiség vagy egy nyugodt, intim berendezésű hálószoba. Vörös Cédrus Az Infraszaunáink alapanyagaként használt vörös cédrus különleges megjelenésű és illatú csomómentes luxus faanyag. A legnemesebb és legtartósabb fafajta. Nevével ellentétben színe nem kimondottan vörös. Árnyalatai között megtalálható a halvány méz, világos karamell, de akár a borostyán szín is. A cédrusfában lévő olaj gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, sebgyógyító, nyirokrendszer szabályzó, méregtelenítő. Nyákoldó, hatása miatt kiváltképpen hatásos a téli időszakra jellemző felső légúti megbetegedések ellen. Jellegzetes aromája a lélekre is kedvezően hat: erősítő, melengető, nyugtató, megújító hatású. Oldja az ingerültséget és a stresszt. Szaunáink kellemes illata hosszú éveken keresztül megmarad. 

Írta: - 2012-10-09 12:08:00

Új fürdőszoba bemutatótermi jakuzzik!

Jöjjön el bemutatótermünkbe, és rendeljen elképzelése szerinti masszázsmedencét. Csak két hét és már élvezheti is a hűs pezsgést!

Írta: - 2012-06-15 15:22:00

Kültéri jakuzzik 399.900,- Ft-tól

Itt a jó idő, egyre több időt tölthetünk a szabadba, legyen szó a kertünkről vagy egy emeleti teraszról. Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljak egy alternatív kikapcsolódási lehetőséget a közösségi strand vagy a wellness hotelek helyett. Nézzen szét webshopunkban, ahol 2,3,4,5 vagy több személyes masszázsmedencék közül válogathat már 399.900,- Ft-tól! a legtöbb jakuzzit rövid határidővel kiszállítjuk és beüzemeljük otthonába. Ha műszaki segítségre van szüksége, mert nem biztos benne, hogy bevihető, vagy beszerelhető az adott helyre hívja infovonalunkat: 06 70 380-8743! NEM ISMERÜNK LEHETETLENT! Ha személyesen is megtekintené medencéinket, várjuk Gödi bemutatótermünkben!

Írta: - 2012-04-12 14:23:00

Holiday kis méretű jakuzzi,

ami akár a teraszon is elfér!

Most 519.990,- Forintos akciós áron a FressSpa-tól. Emeletesházban lakik, felmerült már a gondolat, hogy milyen jó lenne esténként egy jakuzziban lubickolva pezsgőzni a teraszon? Ez most már nem akadály, hiszen a Holiday masszázsmedencénk kimondottan úgy lett kifejlesztve, hogy annak mérete és súlya miatt könnyebben elhelyezhető legyen mint nagyobb társai. Ismerje meg legújabb wellness termékünket! A Holiday 2 személyes spa-t megtalálja a webshopban vagy Gödi bemutatótermünkben.

Írta: FÜRDŐSZOBA plaza - 2012-04-12 14:01:00

Cimkék: , , , ,

Gyerünk ki a kertbe!

GARDENEXPO a hétvégén!

Szeretettel meghívjuk Március 23-24-25. (most hétvége) magyarország egyik legnagyobb és legsikeresebb kerti életmód kiállítás és vásárra a GARDENEXPO 2012-re. A Fürdőszobakereskedő Kft. standján (48a) idén saját gyártású kül és beltéri masszázsmedencéket mutatunk be, nagy hagsúlyt fektetve a luxus termékekre-megfizethető áron! Bemutatkozik legújabb modellünk a főként társasházi teraszokra kifejlesztett 2 személyes kis méretű, de minden szempontból teljes értékű mini jakuzzink, csak a GARDENEXPON 399.900,- Ft-os bevezető áron. Info a kiállításról: 06 70 380-8743

Írta: - 2012-03-20 07:45:00

Gyerünk ki a kertbe! GARDENEXPO a hétvégén!

Szeretettel meghívjuk Március 23-24-25. (most hétvége) magyarország egyik legnagyobb és legsikeresebb kerti életmód kiállítás és vásárra a GARDENEXPO 2012-re. A Fürdőszobakereskedő Kft. standján (48a) idén saját gyártású kül és beltéri masszázsmedencéket mutatunk be, nagy hagsúlyt fektetve a luxus termékekre-megfizethető áron! Bemutatkozik legújabb modellünk a főként társasházi teraszokra kifejlesztett 2 személyes kis méretű, de minden szempontból teljes értékű mini jakuzzink, csak a GARDENEXPON 399.900,- Ft-os bevezető áron. Info a kiállításról: 06 70 380-8743

Írta: - 2012-03-20 07:43:00

Találkozzunk idén is élőben...

ismerjék meg új, magyar gyártású fürdőszoba berendezéseinket!

A Lakáskultúra Élőben kiállításon cégünket harmadik éve találhatják meg az oda látogatók. Idén először mutatkozunk be itt új saját gyártású wellness berendezéseinkkel, fürdőkádjainkkal és zuhanyzóinkkal, amit bármilyen egyedi színben és méretben elkészítünk az Ön igényei szerint.

Írta: - 2012-02-23 14:00:00

Találkozzunk idén is élőben...

...a Lakáskultúra Élőben kiállításon cégünket harmadik éve találhatják meg az oda látogatók. Idén először mutatkozunk be itt új saját gyártású wellness berendezéseinkkel, fürdőkádjainkkal és zuhanyzóinkkal, amit bármilyen egyedi színben és méretben elkészítünk az Ön igényei szerint.

Írta: - 2012-02-23 13:55:00

Tartsa tisztán színes fürdőkádját!

Ha Önnek nem színes a fürdőkádja akkor most vegyen egyet! Hiszen bármilyen FressSpa fürdőkádat kérhet tőlünk az Ön által megálmodott bármilyen RAL színben. Ha februárban rendel egyedi színű FressSpa cc kompozit alapanyagú extra tartós fürdőkádat akkor megajándékozzuk egy speciális 4.250,- Ft értékű tisztítószerrel. FressSpa extreme kádjainkat keresse a webshop-ban!

Írta: - 2012-02-07 14:18:00

Figyelem!

A weboldalon feltüntetett információk és képek tájékoztató jellegűek, a termék az itt feltüntetett paraméterektől eltérhet! A weboldalunkon az elírásokért felelősséget nem vállalunk!Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a termékeink között előfordulhat olyan, hogy az adott áruból már minden darabunk elfogyott, vagy a megadott ár esetleg egy régi ár. Ez abból adódhat, hogy a frissítések nem percre pontosak, mivel üzletünkben folyamatos értékesítés folyik. Ezért kérjük Önöket, hogy mielőtt vásárlásra szánják el magukat, érdeklődjenek üzleteinkben. AZ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEKÉRT FELELőSSÉGET NEM VÁLLALUNK ÉS AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

Írta: - 2012-01-06 10:25:00

Forradalmian új wellness kabinok

Hazai gyártás, extra tartós kivitel!

Ha komplett hidromasszázs vagy gőzkabin vásárlását tervezi, mindenképpen nézze meg újjászületett termékeinket, ami egy teljesen új anyaghasználatnak köszönhetően megreformálja a komplett zuhanykabinokról alkotott képet. Ennek az új sok színben kapható anyagnak köszönhetően Ön egy egyedi, saját igények alapján felszerelt kész vagy akár egyedi méretben kialakított komplett zuhanykabint vagy gőzkabint kaphat. Bővebb információkért érdeklődjön a 06 70 380-8743-as infovonalunkon, vagy üzletünkben!

Írta: - 2011-12-26 10:45:00

MÉG NÉHÁNY NAPIG!

Az ÁFA 2% emelkedése és a gyártók áremelése miatt weboldalunkon az árváltozások rögzítését folyamatosan végezzük, amíg az új árak nem szerepelnek addig az árváltozást és ÁFA emelést átvállaljuk Önök helyett. Érdemes minél előbb elküldenie megrendelését, mert lehet, hogy a következő látogatásakor már a termék mellett az új ár szerepel!

Írta: - 2011-12-26 10:41:00

Wellis termékek 20%-kal olcsóbban

Vásároljon vagy rendeljen még idén bármilyen wellis terméket és fizessen érte 20%-kal kevesebbet, mint jövőre. A wellis termékek ára a növekvő költségek miatt 13%-kal emelkedni fognak 2012 január 1-től, ehhez még hozzájön a +2%-os ÁFA emelés, ha viszont még idén megrendeli tőlünk bármelyik kiválasztott Wellis medencét, kádat, kabint vagy infraszaunát illetve kiegészítőit, akkor +5% árengedményt adunk. ön tehát most 20%-ot spórolhat akkor is, ha a terméket csak jövőre veszi át. Kérdése van hívjon! 06 70 380-8743

Írta: - 2011-12-06 18:18:00

FressSpa a minőségi wellness kabin,

most bemutató és bevezető árak a Spa és Wellness-en!

Jöjjön ki most hétvégén a Spa és Wellness kiállításra, ahol megismerkedhet az új minőségi Öntött márványból készült komplett, hidromasszázs és gőzkabinjainkkal. És ami miatt mindenképpen érdemes most kilátogatni az az, hogy most bevezető áron rendelheti meg újdonságainkat, valamint ha regisztrál ajándékáért, akkor még karácsony előtt meglepjük valamivel.

Írta: - 2011-11-17 19:44:00

Új saját fejlesztésű FressSpa kabinok!

Jöjjön ki most hétvégén a Spa és Wellness kiállításra, ahol megismerkedhet az új minőségi Öntött márványból készült komplett, hidromasszázs és gőzkabinjainkkal. És ami miatt mindenképpen érdemes most kilátogatni az az, hogy most bevezető áron rendelheti meg újdonságainkat, valamint ha regisztrál ajándékáért, akkor még karácsony előtt meglepjük valamivel.

Írta: - 2011-11-17 19:40:00

FressSpa új minőségi wellness kabinok a BNV-n!

Az idei HOVENTA - BNV - Spa és Wellness kiállításokon mutatjuk be az új FressSpa névre keresztelt saját gyártású wellness kabinjainkat és öntött márvány mosdóinkat. A BNV kiállításról a hna-design blog-ban a következőket írta: Mint minden kiállításon, így a vasárnapig nyitva tartó BNV-n is igyekeztem a pozitív dolgokat kiragadni és elsiklani afelett a tény felett, hogy minden kiállítás évről évre kisebb és kisebb. A válság nagy úr, de pár bátor cég mégis akadt, aki időt, pénzt és energiát nem kímélve megjelent itt, hogy ne kelljen lehúzni a rolót még a válság idejére se. Ezúton is köszönöm a Quattro Mobilinek a belépőket és hogy nem adják fel a reményt! Szakmabeli kollégáim most nyugodtan kapcsoljanak át másik csatornára, mert vélhetőleg semmi újat nem fognak megtapasztalni, a laikusoknak viszont lehet, hogy sikerül kedvet csinálnom hozzá, hogy annak ellenére meglátogassák a kiállítást, hogy összesen két csarnokot tölt ki a sokból. Szerencsére gusztusos magyar termékekbe is belebotlottam a Fressspa standján. Az eredeti blogbejegyzés itt található: http://www.hna-design.hu/blog/2011/10/21/oszi-bnv-2011/

Írta: - 2011-11-17 07:20:00

FressSpa új minőségi wellness kabinok!

Bemutatónkat nézze meg a BNV-n!

Szeretne egy olyan zuhanykabint, amiben a gőzfürdőzés élményét is átélheti? Szeretne egy olyan zuhanyzót, ami az eddig kapható akril zuhanytálcákkal szemben szinte örök életű? Szeretne megismerni egy új saját fejlesztésű wellness- terméket? Ha igen, akkor várjuk a BNV-n! A pavilon 311 D stand! A Hungexpo területén megrendezésre kerülő további kiállításaink: HOVENTA Október 11-14. (már vége!) BNV Október 19-23. PROMOTION November 9-12. WELLNESS ÉS SPA November 18-20.

Írta: - 2011-10-21 23:35:00

Nézze meg új fejlesztésünket a BNV-N!

Szeretne egy olyan zuhanykabint, amiben a gőzfürdőzés élményét is átélheti? Szeretne egy olyan zuhanyzót, ami az eddig kapható akril zuhanytálcákkal szemben szinte örök életű? Szeretne megismerni egy új saját fejlesztésű wellness- terméket? Ha igen, akkor várjuk a BNV-n! A pavilon 311 D stand! A Hungexpo területén megrendezésre kerülő további kiállításaink: HOVENTA Október 11-14. (már vége!) BNV Október 19-23. PROMOTION November 9-12. WELLNESS ÉS SPA November 18-20.

Írta: - 2011-10-21 23:32:00

Egy nyári felfrissülés 69.900,- Ft-ért

A képen látható hidromasszázskabinból még 5db van raktáron 69.900,- Ft-os áron. Siessen, mert a készlet gyorsan fogy!

Írta: - 2011-07-06 17:42:00

Az Ön kertjéből mi hiányzik?

Növények, kerti bútor vagy egy jakuzzi?

Az utóbbit megveheti nálunk is. Sőőőt nálunk vegye meg!!! ,mert több gyártó választékából válogathat alap, közepes és prémium kategóriában. ,mert minden medence mellé széles körű szolgáltatásokat is kínálunk, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a pezsgést. ,és még azért mert mi tudjuk, hogy szeret alkudozni (ki nem:)) ezért fel vagyunk rá készülve, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk Önnek!

Írta: - 2011-06-17 19:54:00

Most válogasson, átírtuk az árakat!

Ha zuhanykabint, hidromasszázs vagy gőzkabint vásárolna, akkor most érdemes böngésznie weboldalunkon a Sanimix termékei között, mert a Sanimix kabinokat itt találja meg a legjobb árakon! A kedvezményes árak csak korlátozott ideig érvényesek, az aktuális raktárkészletről érdeklődjön munkatársunknál!

Írta: - 2011-06-17 19:41:00

.

.

Kedves Krisztina! Megkaptuk a zuhanycsapot,és holnap be is szerelik.Szeretnénk köszönetet mondani önnek(önöknek) a segítségükért,a magasszintű munkavégzésért, emberségükért, gyorsaságukért. Példamutató ez a mai világban. A köszönet talán kevés, inkább nagyon hálásak vagyunk. Kívánunk önnek(önöknek sok sikert nyereséget, sok megrendelőt és nagyon jó egészséget! Üdvözlettel Sz. György és Sz.né M. Éva Oroszlányból

Írta: - 2011-04-15 12:45:00

Idén is várjuk a Construmán!

Látogassa meg standunkat az EXPÓN!

Szeretettel várjuk idén is a Construma 2011 építőipari szakkiállítás F pavilon 203E standján. Standunkon a Rokcoco egyedi mosdói mellett bemutatjuk a Guido bútorok legújabb Trend nevű családját, ami egy egészen új egyedi irányvonalat képvisel.

Írta: - 2011-04-04 23:01:00

Construma 2011, így láthatott minket!

Látogassa meg standunkat az EXPÓN!

Köszönjük látogatásukat a Construma 2011 építőipari szakkiállítás F pavilon 203E standján. Standunkon a Rokcoco egyedi mosdói mellett bemutattuk a Guido bútorok legújabb Trend nevű családját, ami egy egészen új egyedi irányvonalat képvisel, ez az új bútor nagy sikert aratott!

Írta: - 2011-04-04 22:47:00

Minimum 10% kedvezmény a Lakáskultúra élőben 2011 kiállításo

Idén ismét újdonságokat mutatunk be: Új masszázsmedencék, mosdók és mosogatók egyedi design, bidés wc-ülőkék, új modellek öntisztító funkcióval. Időpont és helyszín: Március 11-12-13. SYMA sport és rendezvénycsarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Írta: - 2011-03-11 21:48:00

Minimum 10% kedvezménnyel várjuk!

Látogassa meg standunkat a Lakáskultúra 2011 kiállításon!

Idén ismét újdonságokat mutatunk be: Új masszázsmedencék, mosdók és mosogatók egyedi design, bidés wc-ülőkék, új modellek öntisztító funkcióval. Időpont és helyszín: Március 11-12-13. SYMA sport és rendezvénycsarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Írta: - 2011-03-11 21:46:00


 

 

Hozzászólások


17:32: Érdekel ez az 40.000.- ft kád mi az alap kiegészítő alkatrés ami benne van ebben az árba? Mennyiért ...
Sanimix Akril egyenes fürdőkád 170x70 cm egyenes kád
10:46: Tisztelt Cím! Érdeklődésem utn a kívnt terméket Wellis Sierra kd meg is rendeltem augusztus ...
Fürdőszoba Plaza - Kapcsolat
09:09: Érdeklődni szeretnék,hogy a kedvezményes (299.000ft) Wellis Sierra kd van e még készleten? Ha ...
Fürdőszoba Plaza - Kapcsolat
22:29: Tisztelt Cím! Valóban van önöknél készleten a ditte álló wc-ből (2db)? Üdv.: Gergely ...
Wellis Ditte álló WC wc csésze
22:22: Tisztelt Cím! Valóban van készleten a fent említett termékből (2db)? Üdv.: Gergely ...
Fürdőszoba Plaza - Kapcsolat
18:54: Szentkuti Levente rendelt (betette kosárba) egy 160 cm-es Wellis kádat. A rendelés visszaigazoló ...
Fürdőszoba Plaza - Kapcsolat

Kérdezőfal


Fürdőszoba ElejéreFürdőszoba VisszaFürdőszoba KövetkezőFürdőszoba Végére

jó estét kívánok nekünk 180*80 fürdő kádunk van mi kádat,fürdőkád ajtóval szeretnék megvalósítani ezt a projektet az ajánlatokat a nuznek55freemailcímre várjuk ára ajánlat a 8360 Keszthely hévízi utca 44
Jó reggelt! Egy telefonos elérhetőséget szeretnék kérni! Üdvözlettel: Telek Vanda
Tisztelt Szaniter Plusz Kft.!

Ezúton érdeklődöm, hogy az alábbi termékek rendelhetőek Önöknél:

1. háromoldalú zuhanykabin 90x90 cm tolóajtós
2. háromoldalú zuhanykabin 100x80cm tolóajtós

Amennyiben igen, kérném a vételi árát megküldeni szíveskedjenek.

Üdvözlettel:
Tóth Zsolt
Kedves Fürdőszobapláza!

Álló, négyszögletes formájú, hátsó(vagy VARIO) kifolyású, rejtett rögzítésű, fekete színű WC csészét keresek. Sajnos eddigi keresésem nem hozott eredményt, mert vagy fali szerelésű, vagy nem fekete kerámiákat találtam. Remélem tudnak ajánlani a számomra megfelelő terméket!
Segítőkészségüket előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Saurelm

Zalakerámia 20x30-as ZBR314 és ZBR313 csempét keresek. Ha tud valaki segíteni kérem írjon. Sürgős lenne egy mozgáskorlátozott fürdőjének átalakításához, hogy ne az egész fürdőszobát kelljen átcsempézni.
Üdv.-. Vígh Imre
Üdvözlöm. Érdeklődnék, hogy létezik-e manhattan szürke fürdőkád? Köszönöm
Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni, hogy 85x85-ös íves zuhanykabin kapható-e Önöknél?
Somogyi Rózsa
Kedves Dávid! Nincs a zuhanykabinunkban polc. De nagyon jó lenne. A webshopban láttam polcot. Hogy kell felszerelni? Ki kell lyukasztani az üveget?
FÜRDŐSZOBA plaza 13:03: Tisztelt érdeklődő! Forgalmazunk külön belépőajtóval rendelkező fürdőkádakat, kérem az alábbi telefonszámon érdeklődjön: 06-70-416-22-77.
Üdvözlettel: Szűcs György, Fürdőszobapláza.
Érdeklődöm, hogy forgalmaznak-e gyárilag belépő ajtóval készített fürdőkádat?
Fürdőszoba ElejéreFürdőszoba VisszaFürdőszoba KövetkezőFürdőszoba Végére


Fürdőszoba Blog 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fürdőszoba plaza
Cégnév: Fürdőszobakereskedő KFT.
Mobiltelefon: -
Székhely: 2132 Göd, Pesti út 157.
Adószám: 13836690-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-110389
E-mail cím: info@furdoszobaplaza.hu

Előre leadott rendelések személyes átvétele előre egyeztetett időpontban a Fürdőszoba webáruház telephelyén: 2132 Göd, Pesti út 157

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi számon elérhető: -, vagy az info@furdoszobaplaza.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.
Leveledre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk..

Fürdőszoba felszerelés viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
Fürdőszoba plaza Fürdőszoba plaza google+

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fürdőszoba plaza - fürdőszoba webáruház