Megálmodtad az új fürdőszobádat, de vajon élőben is a helyén lesz minden?
Ne engedd, hogy egy apró hiba miatt a végeredmény rémálom legyen...
Ha Te sem szeretnéd, hogy az álomfürdőszobád élőben alulmúlja várakozásaidat, akkor az új szolgáltatásunkat, a Fürdőszoba látványtervezést Neked találtuk ki...
Miért?
A látványtervek segítenek, hogy még az egyes elemek megvásárlása előtt egyben lásd a végeredményt:
 
 • Vajon élőben is jó lesz a kiválasztott bútoraid mérete?
 • Jól mutat majd együtt élőben is a fürdőszoba szekrény és a mosdókagyló?
 • Biztos, hogy szépen kijönnek a csempe mintázatok?
 • Élőben is harmonizálnak majd a színek?
 • Valóban maradni fog annyi hely, mint amire gondolatban számítasz?
 • Be fog férni az áhított zuhanykabin, vagy kád?
Igaz, hogy nagyrészt Te magad is meg tudod tervezni, hogy mi hova kerüljön, befér-e, de mégsem fogod egyben látni az egészet.
Ezen segít Ádám!

Ágfalvi Ádám, a Fürdőszobapláza Tervezőmérnöke azért dolgozik, hogy megmutassa Neked vizuálisan a koncepciódat! (még azelőtt, hogy egyetlen forintot is költenél a fürdőszobádra... hiszen nincs annál bosszantóbb, mint beépítéskor szembesülni azzal, hogy valami nem megvalósítható, vagy egyszerűen nem mutat jól)

Ádám 2009 óta dolgozik az építőiparban továbbvíve az apai és nagyapai hagyományt. Ezen belül pedig 3 éve már csak látványtervezéssel foglalkozik, amit egy 3D CAD programmal készít el. Tervezett már panel lakásba, nyaralóba, sőt egy kastélyba is fürdőszobát! Szakmai tapasztalatával és kiemelkedő kreativitásával eddig is meseszép fürdőket álmodott meg:

Te is szeretnél ilyen terveket látni a fürdőszobádról?
Most Ádám segítségével Te is meg tudod nézni, hogy az általad megálmodott fürdőszoba berendezése megvalósítható-e az otthonodban, vagy útmutatást kaphatsz abban, hogy mit lehet kihozni a Te fürdődből!
Érdekel a látványtervezés!

"Mindig is rajongtam a 3D technológiákért, az tanulmányaim során szerelem volt első látásra a tervezőprogram. Innen már csak egyetlen röpke ugrás volt a belsőépítészet, és azon belül is a fürdőszobák világa. A fürdő a legsokoldalúbb tér egy lakásban, hiszen egyszerre kell funkcionálisnak lennie, és kényelmesnek, relaxálónak. Ezt imádom benne igazán."

Ágfalvi Ádám

Hogy néz ki egy látványtervezés Ádámmal?

 1. Miután a lap alján található űrlap segítségével regisztrálsz hozzánk, 1 munkanapon belül visszahívunk időpontot egyeztetni.
 2. A megbeszélt időpontban Ádám meglátogat benneteket a szuper okos programjával és egy mérőszalaggal felszerelkezve.
 3. Első lépésként átbeszéli veletek, hogy mit is szeretnétek, majd munkához lát.
 4. Aprólékosan felméri a fürdőszobát centiről-centire, hogy méretarányos legyen a látványterv. Ez garantálja, hogy pontosan úgy jöjjön ki minden a megvalósításkor is, ahogy a terveken szerepel.
 5. Ezután lépésről lépésre elkészíti a látványterveket a megbeszéltek és a pontos méretek alapján.
 6. Megmutatja a végeredményt, és készít egy kalkulációt Nektek, hogy egyben lássatok mindent a döntéshez.

Ezek alapján pedig el tudjátok dönteni, hogy belevágtok-e a felújításba.

A felmérés és a tervezés nagyjából 2 órát vesz igénybe helyiségenként (ha pl. több fürdőt szeretnél megterveztetni, ezt már a telefonban jelezd). Ezt az időpont foglalásánál vegyétek figyelembe, hiszen érdemes minden "döntéshozónak" ott lennie. Így tud megszületni egy, az egész család számára tetsző fürdőszoba látványterv.

Mennyibe kerül a látványtervezés?

3 –féle csomag közül választhatsz, attól függően, hogy mennyire sürgős a látványterv elkészülte:

Standard csomag

Ha még csak tervezgettek, keresitek a legjobb megoldást, válaszátok a Standard csomagot.

Ez azt jelenti, hogy a foglaltságtól függően a lehető legkorábbi időpontot egyeztetjük le veletek, de ez akár 10 nap-2 hét is lehet. Cserébe viszont a legkedvezőbb árat kapjátok: br. 9.900 Ft, amelyet DUPLÁN* számítunk be, ha nálunk szerzitek be a szükséges alapanyagokat, fürdőszoba berendezéseket.

168 órás csomag

Ha már benne vagytok a munkában, és viszonylag sürgős a látványterv, válasszátok a 168 órás csomagot.

Ez azt jelenti, hogy maximum 1 héten belül ellátogat hozzátok Ádám, és elkészíti a terveket, hogy a szakemberek mielőbb munkához láthassanak a pontos tervek alapján. A 168 órás megoldáscsomag ára: br. 24.990 Ft, amelyet teljes egészében* beszámítunk, ha nálunk szerzitek be a szükséges alapanyagokat, fürdőszoba berendezéseket.

Expressz Prémium csomag

Ha égetően gyorsan szükségetek van a tervekre, akkor válasszátok az Expressz Prémium csomagot.

Ez azt jelenti, hogy 24 órán belül ellátogat hozzátok Ádám, és elkészíti a terveket, hogy a szakemberek akár már holnap munkához láthassanak.

Sőt! Ehhez a csomaghoz egy 72 órás telefonos konzultációs lehetőséget is kaptok Ádámmal a tervezés utáni 3 napra, ha bármilyen kérdés merülne fel.
Az Expressz Prémium megoldáscsomag ára: br. 49.990 Ft, amelyet teljes egészében, vagy akár DUPLÁN is* beszámítunk, ha nálunk szerzitek be a szükséges alapanyagokat, fürdőszoba berendezéseket.

 

*A beszámítást legalább 100.000 Ft-os megrendelés esetén tudjuk érvényesíteni, a látványtervezéstől számított 2 héten belül. Az Expressz-Prémium csomag esetén 1 millió Ft feletti megrendelés esetén dupla értékben írjuk jóvá a látványtervezés díját!

 

Regisztrálj most a neked leginkább megfelelő látványtervezési csomagra!

Érdekel a látványtervezés!
Kinek érdemes kihívnia Ádámot?

Annak, aki nagyobb átalakítást tervez. Például, ha a nagy fürdőszoba berendezések cseréjét, vagy áthelyezését, a burkolatok megújítását is szeretnéd. A kiegészítők, csaptelepek lecseréléséhez nem erre a szolgáltatásra van szükséged.

Hova tud Ádám kimenni?

Egyelőre Budapesten és 30 km-es körzetében tud kiszállni és elkészíteni a látványterveket. Azonban, ha több fürdőszobát is szeretnél felújítani regisztrálj és leegyeztetjük!

Ha szeretnél biztosra menni, vagy jól jönne egy szakértő tapasztalata a fürdőszobád megtervezéséhez, töltsd ki az űrlapot és Ádám kimegy hozzátok segíteni!

Ezeket Te is biztosan megkérdeznéd...

Jár-e valamilyen kötelezettséggel számunkra ez a látványtervezés?

Természetesen nem. Szeretnénk, ha a Fürdőszobapláza kínálatából rendelnétek meg a felújításhoz szükséges termékeket, de nem kötelezünk rá. Ádám feladata az, hogy segítsen abban, hogy ne költsetek feleslegesen olyan tételekre, ami nem lesz jó, vagy nem fogjátok szeretni.

Miért jobb, ha kihívjuk Ádámot, mintha a kivitelező tervezi meg?

A legtöbb kivitelező kiváló szakember, azonban nem tervezőmérnök. A legtöbb vízszerelő nem szokott 3D-s látványtervező programmal dolgozni, maximum egy papíron rajzolja le, mi-hova férhet el. (Olyan kivitelezőt pedig még soha nem láttunk, aki például a csempekiosztást is megtervezi pontosan előre)

Miért jobb, ha igénybe vesszük a látványtervezést, mintha mi magunk terveznénk?

Tapasztalataink szerint az ingatlantulajdonosok ritkán elég gyakorlottak ahhoz, hogy pontos kivitelezési tervet készítsenek. Ebben segít Ádám, aki sokéves gyakorlati tapasztalatával tudja megtervezni Nektek a tökéletes fürdőszobát. Ráadásul Ádám nem csak a látványtervekben tud segíteni, hanem egy költségvetési kalkulációt is készít, hogy lássátok hogyan valósítható meg ténylegesen az álomfürdőszobátok.

Érdekel a látványtervezés!